Welkom op de website van S.D.G.

Welkom op www.sdg.uithuizermeeden.nl, de website van Soli Deo Gloria te Uithuizermeeden. S.D.G. bestaat uit een fanfare en een malletband.

De fanfare bestaat uit 21 leden, de repetitieavond van de fanfare is op donderdagavond in Rehoboth. Aanvang 19:45 uur. De fanfare staat onder leiding van Sander Snip.

De malletband bestaat uit 10 leden, de repetitieavond van de malletband is op woensdag in Rehoboth. Aanvang 19:30 uur. De malletband staat onder leiding van Gretia Wierenga.

Heeft u vragen en/of opmerkingen of heeft u iets wat op de deze website moet komen of wilt u een account aanvragen voor het Leden Login gedeelte, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoek ons ook op facebook.

Rabobank ClubSupport:

Rabobank Clubsupport Leaderboard 728x90px Woody V5 F02

 

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

 Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiĆ«le ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiƫle ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Stemmen kan van maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober. Klik op de banner om in te loggen bij de Rabobank en breng je stem uit! Alvast bedankt!